NBII – Megérdemelt vereség a nyitányon

A felnőtt csapat immár a Székács Sportcsarnokban kezdte el a következő évi bajnokságot. Az átalakított rendszernek köszönhetően az idén más csapatok is bekerültek az ellenfelek közé.

Csapatunkból Berkes Gergő Mizsére igazolt, viszont kettős játékengedéllyel Sütő Döme (Békés), Illés Nándor és Dócs Árpád pedig Mezőkövesdről érkezett. A nyár új igazolása pedig Gelley Dávid, akit Kunszentmártonból sikerült leigazolni. Sajnos Csanádi Valter még mindig nem épült fel sérüléséből és most csatlakozott hozzá Subicz Attila is.
A mérkőzést jó felfogásban kezdtük feszes védekezéssel és jó felállt fal elleni játékkal, ami miatt hét góllal sikerült meglépni az ellenfél Üllő csapatától. A félidőre sem változott a játék képe, így öt gólos előnnyel vártuk a második félidőt. Érthetetlen módon kezdtük a második félidőt. Magunkra engedtük az ellenfelet. Mérhetetlen sok ziccert hagytunk ki, és az Üllő ezt kihasználta könyörtelenül. A találkozó utolsó két percében is a kezünkben volt a győzelem, de nem sikerült itthon tartanunk a két pontot.

27 - 29
VÉGEREDMÉNY

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Buday Dániel2    22
Dócs Árpád7 1  11
Gelley Dávid2 2    
Holló Alex9 1  53
Illés Nándor0      
Monoki Károly0      
Nyeső Péter0      
Nyikos Tamás0      
Rizinger András0      
Subicz Attila0      
Sütő Olivér Döme0      
Szöllősi Balázs211    
Takács Péter51     
Összeg0      

Üllői KSE

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

 

Szloska Krisztián edző: Jól kezdtük a meccset, amit megbeszéltünk állt is. A második játékrészben ilyen rutinos csapatnak nem szabad ennyi helyzetet kihagyni. Sajnos az ellenfél vérszemet kapott és mi már nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Ennek ellenére nem dőlünk a kardunkba, dolgozunk tovább, csak több ésszel kell.

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük