U9 – Tigris Kupa Csongrádon

2022. 06. 04-én az U9-es korosztályunk a Csongrádon megrendezett Tigris Kupán szerepelt.

Göblyös Tibor: A meghívásos kupára két fiú és két lány csapattal érkeztünk és a korai indulás ellenére nagyon jól teljesítettek a gyerekek. Csapataink két korosztályos mérkőzést játszhattak és a végén a hazaiak U10-es fiú csapata ellen is megmutathatták tudásukat. A gyerekek nagyon élvezték a mérkőzéseket és a szünetben a teremben felállított légvárat is. A mérkőzéseken látszódott, hogy egyre nagyobb önbizalommal lépnek a pályára a játékosok és bár itt sem volt eredményszámolás sikerült nagyon sok szép gólt lőni és újabb tapasztalatokat szerezni. A rendezvény végén a gyerekek nagyon örültek az emlékéremnek, ami mindenki nyakában szépen csillogott. Köszönjük a Csongrádi Tigriseknek a meghívást.

U10 – Lánycsapatunk az utolsó bajnoki mérkőzéseit játszotta

2022. 05. 28-án a lányok Lajosmizsén vettek részt az U10 korosztály kisiskolás bajnokság utolsó fordulójában.

Kató Fruzsina és Guba Attila edzők: Voltak már jobb mérkőzéseink. Sajnos, több hiányzó is volt a szezon utolsó fordulóján. Miután belemelegedtek a meccsbe a lányok, edzőtársammal a védekezéssel már ki is voltunk békülve, de támadásban nagyon sok hibával játszottak a csajok: sok labdát eladtak, bátortalanok voltak. A szezonnak vége, de az edzések még pár hétig folytatódnak, jövőre pedig újult erővel folytatjuk a munkát! Gratulálunk a lányoknak az egész éves munkájukhoz!

Göblyös Tibor: Két nagyon jól felkészített tápiószelei utánpótlás-csapattal játszottunk. Az első mérkőzésen jól kezdtek a lányok sikerült meglepni az ellenfelünket védekezésben és támadásban egyaránt, de ahogy az ellenfél felvette a meccs ritmusát, úgy a jó cselezési készséggel rendelkező erősebb testalkatú lányokat nem tudtuk tartani és rendre gólt kaptunk a lövésekből. A második mérkőzés hasonlóan alakult, mint az első. A fejlődésünk érdekében szükségesnek tartom az erősebb csapatokkal történő játékot, mivel itt mutatkozik ki a legjobban, hogy melyek azok a készségek, ahol további fejlesztések szükségesek. Az U10 lány csapat szezonbeli teljesítményével és az edzésmunkájával elégedett vagyok és bízok a sikeres folytatásban.

Leány U14 – Az első helyen zártak a lányok

A bajnokság utolsó fordulóját Albertirsán rendezték meg.

Azzal a nem titkolt szándékkal utaztak el a lányok, hogy három pont megszerzésével a tabella elején lesznek. Ennek ellenére az első mérkőzésen a Mezőtúr ellen enerváltan, álmosan játszottak az első félidőben, így jelentős előnyre tett szert az ellenfél. A második játékrészben sikerült nagyobb sebességre kapcsolni, és a dudaszó előtt egyenlíteni tudtunk.

10 - 10
VÉGEREDMÉNY

Mezőtúri AFC

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Bálint Lili0      
Faragó Regina5      
Kovács Rebeka1    1 
Pál Ditta011  1 
Polgár Ajsa Regina0      
Polgár Hanna Szabina1      
Szloska Luca2    1 
Táborosi Blanka1 1    
Összeg0      

A második meccsen a Köröstarcsa ellen folytattuk ahol abbahagytuk. Az ellenfél gyengébb játék erejét a második félidőben ki tudtuk használni és magabiztos győzelmet arattunk.

22 - 10
VÉGEREDMÉNY

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Bálint Lili0      
Faragó Regina77     
Kovács Rebeka1 1    
Pál Ditta711    
Polgár Ajsa Regina0    1 
Polgár Hanna Szabina1      
Szloska Luca6      
Táborosi Blanka0      
Összeg0      

Köröstarcsai DSE

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

Szloska Krisztián edző: Álmosan játszottunk mindkét mérkőzésen. Egy dolgot tudok kiemelni, azt, hogy legalább tudtak küzdeni a lányok. Ennek ellenére gratulálok a csoportelsőséghez.

U9 – Szivacskézilabda forduló

2022. 05. 21-én Tiszaföldváron rendezték az U9-es játéknap következő fordulóját délelőtt a fiúk délután pedig a lányok mérhették össze tudásukat szivacskézilabdában. A mérkőzések között a
gyerekek minden állomást végig csináltak a Magyar Kézilabda Szövetség Játékprogram sorozatában, ahol képesség és koordinációfejlesztő játékokkal játszhattak.

 

Göblyös Tibor edző: Az utolsó fordulóra is két fiú és két lány csapattal érkeztem. A csapataim teljesítményével elégedett voltam a játéknapon és ahogy játszuk a mérkőzéseket egyre nagyobb önbizalommal játszunk. Örülök neki, hogy a gyerekek kevés technikai hibát vétettek és majdnem mindenkinek sikerült gólt lőni. Védekezésünk és a támadásépítésünk is szépen fejlődik. Köszönöm a szülők szurkolását és az elismerő tapsvihart a mérkőzés végén, amit NB-s felnőttcsapatok is megirigyelnének, büszkék lehetünk a gyerekek teljesítményére.


Kató Fruzsina edző: Jobban nem is alakulhatott volna számunkra az utolsó forduló. 8, egész évben keményen dolgozó lánnyal érkeztem meg Tiszaföldvárra, ahonnan 8, kimondottan ügyes lánnyal indultam haza. Nagyon sokat fejlődtek az elmúlt 9 és fél hónapban. A mérkőzések alatt megfogadták a tanácsaimat, alkalmazták az edzésen tanultakat, bátrak és magabiztosak voltak. Mindkét meccsen sok gólt lőttek, támadásban egyre jobb pozíciót vettek fel. Védekezésben, a kezdeti megilletődés után keményen ütköztek az ellenfél játékosaival. Szinte majdnem minden lány jelentkezett, hogy kapuba szeretne állni. Ők lehetőséget is kaptak és nagy örömömre egyre többször beleálltak a labdákba.
Nagyon büszke vagyok a lányokra! A következő pár hét edzésein a levezetésen lesz a hangsúly. Jövőre újult erővel folytatjuk a közös munkát!


Guba Attila edző: A lányokon is jól látszik az edzéseken elvégzett munka. Pontosabban, ügyesebben játszanak. A nap végére mindenki kellemesen elfáradt.


Bencsik Zoltán edző: Mindkét mérkőzésen nagyon ügyesen játszottak a srácok. Az edzéseken gyakorolt dolgokat sikeresen tudták alkalmazni mérkőzések során. Nagyon élvezték a mérkőzések közti szünetben a játékprogramban szerepelő játékokat.
Gratulálok a csapatoknak! Hajrá Székács!


 

Leány U14 – Felemás mérkőzések

Leány U14-es csapatunk Abonyban játszotta a soron következő mérkőzéseit.

Az első összecsapáson a Cegléd ellen nagyon sok hibával, erőtlen támadásokkal játszottak a lányok. Sajnos ennek meg is lett az eredménye.

11 - 18
VÉGEREDMÉNY

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Faragó Regina6      
Kovács Rebeka2      
Pál Ditta0      
Polgár Ajsa Regina0      
Polgár Hanna Szabina2      
Szloska Luca1      
Táborosi Blanka0      
Összeg0      

Ceglédi KCSE

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

A második meccsen a Békéscsaba ellen próbáltak javítani. Két beállós játékkal, pontosabb befejezéssel sikerült megnyerni a találkozót.

19 - 13
VÉGEREDMÉNY

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Faragó Regina8 2    
Kovács Rebeka4      
Pál Ditta0      
Polgár Ajsa Regina0      
Polgár Hanna Szabina3      
Szloska Luca41     
Táborosi Blanka0      
Összeg0      

Békéscsabai BDSK

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

Szloska Krisztián edző: “Az első meccsek mindig nehezek. Álmosak voltak a lányok és gyengén játszottak. A második mérkőzésen jobban akartak és sikerült nyernünk.”