NBII – Megvan a harmadik aranyérem

Utolsó hazai mérkőzésen a Köröstarcsa látogatott hozzánk.

A győzelem és ezáltal az első hely volt a cél. Így is kezdtünk, szigorú hatos fallal nem tudott mit kezdeni az ellenfél. Belső mozgásokkal több ziccert sikerült értékesíteni, ami hét gólos előnyt jelentett a szünetre. A második félidőben kicsit visszavett a lendületből a csapat, de ennek ellenére a végén könnyű győzelmet arattunk. Ezzel zsinórban a harmadik aranyérmet nyerte a felnőtt csapatunk.

34 - 27
VÉGEREDMÉNY

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól Interceptions
Berkes Gergő3      0
Buday Dániel4      0
Holló Alex6    220
Nyeső Péter5      0
Nyikos Tamás4 1    0
Rizinger András0      0
Subicz Attila0      0
Szöllősi Balázs31     0
Takács Péter311    0
Kapás Krisztián0      0
Zsigmond Gergely5      0
Monoki Károly1      0
Szollár Szabolcs0      0
Összeg0      0

Köröstarcsai KSK

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól Interceptions
00000000

 

Szloska Krisztián edző: „Jó felfogásban kézilabdáztunk. Gratulálok a fiúknak, igazi férfimunka volt az egész év. Szurkolóinknak pedig köszönet az egész éves drukkolásért.”

Fiú U10 – Karcagon jött a régóta várt teljesítmény

Már nagyon vártam ezt a teljesítményt a gyerekektől.

Támadásban egységesek voltunk, csapatként játszottuk, melynek során tiszta helyzeteket tudtunk kialakítani. A gyakorolt gyors labda felhozatalt rendszerint góllal fejeztünk be, amelyet a szélsőink magabiztosan értékesítettek. Külön öröm volt számomra, hogy a szélsőket több alkalommal játszottuk meg, akik tiszta helyzetből lőhettek kapura. A védekezésbe egyre kevesebb a hiba és bátran léptek fel és állították meg a támadót, illetve egyre többször segítenek be egymásnak a védekezésben. Köszönöm a gyerekeknek az éves munkájukat, bízom benne, hogy ezen az úton tudunk tovább haladni a jövőben, továbbá köszönöm a Szülők támogató hozzáállását!

Fiú U11 – Hazai pályán

Az első mérkőzéseinket játszottuk hazai pályán, azonban azt éreztem, hogy ez nem adott a csapatnak kellő motivációt.

Nyeső Péter edző: Alapvetően rengeteg látványos, és szép helyzetet dolgozunk ki a mérkőzések alatt, azonban a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani, mivel rendszerint a kapusba dobtuk a labdát, elkapkodtuk a lövéseket. Rengeteg technikai hibát vétettünk, amely nem fér bele, ha mérkőzést, mérkőzéseket akarunk nyerni. Szépen működnek az edzésen gyakoroltak, hiszen a beálló megjátszása megtörtént, a lerohanásokból a ziccereink megvoltak, azonban a végén vagy technikai hibát vétettünk, vagy pedig a kapust találtuk el. Köszönöm a gyerekeknek az éves munkájukat és a Szülőknek a támogató hozzáállásukat.

Leány U10 – A szezon utolsó fordulója

Az LU10–es korosztályos csapataink 2023.05.14-én Karcagon játszották a kisiskolás bajnokság utolsó fordulóját.

Göblyös Tibor (Székács KE I. és II.): A lányok az utolsó fordulóban is kiválóan teljesítettek! Mindkét csapat első mérkőzése kiélezett, feszült, de szurkolói szemmel élvezhető csatát hozott. Védekezésünk kellően hatékonyan működött. A támadásoknál sikerült lendületes játékkal, ügyes cselekkel áttörni az ellenfelek védőfalát. A második mérkőzés már mindkét csapatnak örömjáték volt sok-sok látványos góllal! A végén gratuláltam a csapatok éves teljesítményéhez!

Guba Attila edző (Székács KE II.): A lányok védekezésben nagyon jól küzdöttek, bátran mertek ütközni, sikerült labdákat szerezni. A támadásokban voltak jó próbálkozások, de a felállt fal elleni játéknál sokkal bátrabban kell betöréseket felvállalni, mivel sokszor statikus volt a játék! Gratulálok a lányoknak!

Leány U17 – Felemás félidők vereséggel

A jó erőkből álló Kiskunmajsa csapatát fogadtuk a serdülő lányokkal.

Sajnos megint megilletődötten, sok hibával kezdtünk. Nem állt össze sem a támadás, sem a védekezés. Felállt fal ellen rengeteg technikai hibát vétettünk, a védekezésünk pedig katasztrofális volt. Könnyű gólokat lőtt az ellenfél. A nyolc gólos félidei hátrányból a második félidőben próbáltak a csajok lefaragni. A cseréknek köszönhetően egyre közelebb kerültünk a Kiskunmajsa csapatához. Védekezésünk feljavult, támadásainkban pedig gólerőssé váltunk. A mérkőzés végén a döntetlenre is tudtunk támadni, de újabb gyermeteg hibák, kihagyott hétméteres megpecsételte a sorsunkat.

22 - 25
VÉGEREDMÉNY

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Angyal Lara812  64
Bálint Nikolett3      
Faragó Regina7    31
Polgár Ajsa Regina0      
Hajdu Panni0      
Lukács Panka Sára0      
Molnár Fanni0      
Pál Ditta2      
Rácz Ágnes Katalin1    11
Szloska Luca0      
Tsiriak Viktoriia1 1    
Bálint Lili0      
Polgár Hanna Szabina0      
Táborosi Blanka0      
Összeg0      

Kiskunmajsai KC

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

Szloska Krisztián edző: A mérkőzés eleje újra nagyon rosszul sikerült. Nem értem a lányokat, hogy amit a második játékrészben tudnak, azt miért nem sikerül az elején véghez vinni. Ennek ellenére gratulálok a második félidei játékhoz.

NBII – Egyre közelebb a célhoz

Felnőtt csapatunk Kondorosra látogatott azzal a nem titkolt céllal, hogy a bajnokság megnyeréséhez közelebb kerüljön. Ennek szellemében már a bemelegítésnél látszott, hogy a fiúk elszántak.

A mérkőzés elejétől nagyon masszív, kemény védekezéssel a rutinos ellenfél tudtára adták, hogy győzelem nélkül nem távozunk. Támadásainkat inkább a gyors lerohanásokra építettük. A félidő derekán történt kapuscsere után még több remek megoldás született, így öt góllal sikerült vezetni a félidőben. A folytatásban sem változott a mérkőzés összképe. Egyre jobban felőrőltük a hazaiakat, már nyolc gól is volt a különbség. A végjáték sem hozott izgalmakat, így magabiztos sikert arattunk Kondoroson.

30 - 35
VÉGEREDMÉNY

Kondorosi KK

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Berkes Gergő1      
Buday Dániel5    32
Holló Alex11 1  33
Nyeső Péter6      
Nyikos Tamás2 1    
Rizinger András0      
Subicz Attila0      
Szöllősi Balázs0      
Takács Péter7      
Kapás Krisztián0      
Zsigmond Gergely3 1    
Összeg0      

Szloska Krisztián edző: Az újkígyósi mérkőzésből kiindulva sokkal összeszedettebb játékot vártam a srácoktól. Be is bizonyosodott, hogy ha az elejétől koncentrálunk, akkor sokkal gördülékenyebb mérkőzést tudunk játszani. Fontos volt, hogy a két lövő posztot semlegesíteni tudtuk, így gyors gólokkal sikerült megnyugtató előnyt szerezni.
Gratulálok, már csak egy lépés……

Leány U11 – Két meccs Kecskeméten

Kecskeméten került megrendezésre a soron következő U11-es bajnoki forduló, ahol két mérkőzésen léptek pályára a lányok.

Az első mérkőzést az Abony csapatával vívtuk. Fiatalabb csapat révén nem tudtuk tartani a lépést az abonyi lányokkal. Támadásban sok technikai hibát vétettünk, amiből könnyű gólokat kaptunk. A mérkőzés második részében jobban koncentráltak a lányok és ebből adódóan jobban is tudtunk
játszani.

A második meccset az ENUSE 2 csapatával játszottuk. A mérkőzést jó iramban kezdtük és ügyesen alakítottunk ki helyzeteket, sajnos a befejezéssel akadtak gondjaink. Védekezésben még mindig voltak hiányosságok, mindemelett kapusaink ügyesen védtek.

Bencsik Zoltán edző: A mérkőzéseken jó tempóban kézilabdáztunk, támadásban jól dolgoztuk ki a helyzeteinket a befejezésben akadtak pontatlanságok. Védekezésben hiányzott a harciasság. Összeségében jól játszottak! Gratulálok a lányoknak! Hajrá Székács!

Leány U17 – Jóleső vereség

Serdülő lánycsapatunk az éllovas Karcag otthonába látogatott.

Nem feltartott kézzel mentek ki a pályára a csajok, ezért az elejétől fogva az ellenfél nem tudott meglépni. A lányok jó felfogásban kézilabdáztak, remek kapcsolati játékból lőtték a gólokat. Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy védekezésben sokat ütköztek, egymásnak segítenek. A második félidő vége felé még a vezetést is átvettük két góllal. Sajnos három támadásunk nem úgy sikerült ahogy elterveztük, mert lövés nélkül fejeztük be a támadásokat. Az ellenfél fordított. Az utolsó perc elején egygólos hazai vezetésnél nem tudtunk hétméteresből gólt lőni, az ellenfél pedig kihasználta a lehetőséget, így kétgólos vereséget szenvedtünk.

28 - 26
VÉGEREDMÉNY

Sütő Kézisuli

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól Interceptions
00000000

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól Interceptions
Angyal Lara81   330
Bálint Nikolett1      0
Faragó Regina61   110
Polgár Hanna Szabina0      0
Hajdu Panni3      0
Lukács Panka Sára3      0
Molnár Fanni0 1    0
Pál Ditta1 1    0
Rácz Ágnes Katalin21   110
Szloska Luca0      0
Tsiriak Viktoriia2      0
Bálint Lili0      0
Összeg0      0

Szloska Krisztián edző: Büszke vagyok a csajokra. Így ki lehet kapni. Ha egy kicsit jobban koncentrálunk, akkor más lehetett volna az eredmény.