NBII – Hatalmas siker Szegeden

Több játékos hiányával utazott felnőtt csapatunk Szegedre.

Ezen a nagyon fontos mérkőzésen már az elején látszott, hogy mindkét csapat felkészült a másikból. Felváltva estek a gólok, inkább a védekezés dominált. A Székácsos fiúk rutinosan, taktikusan, hosszú támadásvezetéssel próbálták lassítani a fiatal szegedi ellenfelet. A félidőre háromgólos előnnyel mehettünk az öltözőbe. A második játékrészben Subicz is hozzátett a teljesítményével ahhoz, hogy sikerült négy góllal elhúzni. Az utolsó tíz percben egy gólra megközelített minket a PICK, de a támadásokat góllal tudtuk befejezni, így győzelemmel jöttünk le a pályáról.

Szloska Krisztián edző: “Végig a mi akaratunk érvényesült. A fiúk rutinosan, taktikusan oldották meg ezt a hatvan percet. Most nem a szép játék, hanem a győzelem volt a fontos.”

 

Fiú U20 – Hazai siker

2022. 09. 16. Fiú U-20 III osztály F csoport                Törökszentmiklósi Székács KE – Szentesi FKC 39:19 (21:10)

Baranyi Antal edző: “Jó védekezésből gyors támadásokat tudtunk vezetni. A felállt fal elleni játékunk is jól működött, a helyzet kihasználáson javítani kell!”

Lány U17 – Magabiztos győzelem

U17 korosztályú lány csapatunk az idei első hazai mérkőzését a Szabadszállás ellen vívta.

A két csapat között nagy különbség volt már az elején. A négy szolnoki lánnyal megerősítve próbáltunk minél több mozgást elsajátítani. A védekezésben jól teljesítettek a csajok. Támadásainkban meglátszott az összeszokatlanság, de ennek ellenére több jó egyéni teljesítmény volt. Sok cserével sikerült nagyarányú győzelmet aratni.

Szloska Krisztián edző: “Jó volt látni ennyi gyereket a csapatban. Nagy jövő előtt áll fiatal gárdám, de ezért sokat kell dolgozni.

Fiú U20 – Győzelem a nyitányon

Fiú U20 III osztály F csoport 2022. 09.09.
Tigrisek Csongrádi KSE – Székács KE 26:36 (15:17)
Góllövők: Monoki 10, Cseuz 9, Pásztor 6, Pozderka 3, Orosz 2, Vincze 2, Szikszai N 2, Ágoston 1, Szikszai M 1
Baranyi Antal edző: “A sok kiállítással tarkított mérkőzésen eredményesebb emberhátrányos játékunknak és a fegyelmezett védekezésből indulva sok rendezetlen védelem ellen szerzett könnyű gólunknak köszönhetjük ezt a magabiztos győzelmet.”

U9 – Tigris Kupa Csongrádon

2022. 06. 04-én az U9-es korosztályunk a Csongrádon megrendezett Tigris Kupán szerepelt.

Göblyös Tibor: A meghívásos kupára két fiú és két lány csapattal érkeztünk és a korai indulás ellenére nagyon jól teljesítettek a gyerekek. Csapataink két korosztályos mérkőzést játszhattak és a végén a hazaiak U10-es fiú csapata ellen is megmutathatták tudásukat. A gyerekek nagyon élvezték a mérkőzéseket és a szünetben a teremben felállított légvárat is. A mérkőzéseken látszódott, hogy egyre nagyobb önbizalommal lépnek a pályára a játékosok és bár itt sem volt eredményszámolás sikerült nagyon sok szép gólt lőni és újabb tapasztalatokat szerezni. A rendezvény végén a gyerekek nagyon örültek az emlékéremnek, ami mindenki nyakában szépen csillogott. Köszönjük a Csongrádi Tigriseknek a meghívást.