U8-U9 – Szivacskézilabdás játéknap

2023. 03. 11-én Tiszaföldváron rendezték az U8-9-es játéknapot, ahol délelőtt az U8-as fiú és lány korosztályok, délután az U9-es fiú és lány korosztályok mérhették össze tudásukat szivacskézilabdában.

A tiszaföldvári Homoki sportcsarnok zsúfolásig megtelt a szivacskézilabdás gyerekekkel és szurkoló szülőkkel, ahol egyesületünk 6 csapattal vett részt. A mérkőzések között a gyerekek minden állomást végig csináltak a Magyar Kézilabda Szövetség Játékprogram sorozatában, ahol labdás képesség- és koordinációfejlesztő feladatokat hajthattak végre.

Bővebben „U8-U9 – Szivacskézilabdás játéknap”

Leány U17 – Könnyű mérkőzés

Nemesnádudvar csapatát fogadták serdülő lányaink.

Sajnos az elmúlt két hétben betegségek és egyéb problémák miatt nem tudtunk normálisan felkészülni a mérkőzésre. Ez meg is látszott a csapaton, az elején nem találtuk a támadási feladatok megoldását. Utána a védekezést picit összeszedték a csajok és megnyugtató előnyt sikerült szerezni a félidőre. A második játékrészben tovább tudtuk növelni az előnyünket, így a végére magabiztos győzelmet arattunk.

33 - 18
VÉGEREDMÉNY

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Angyal Lara6    21
Bálint Lili0      
Bálint Nikolett0    11
Faragó Regina6    11
Gürtler Nelli1    11
Molnár Fanni01   1 
Pál Ditta4      
Polgár Ajsa Regina0      
Polgár Hanna Szabina1      
Rácz Ágnes Katalin3 1    
Szloska Luca0    1 
Táborosi Blanka0      
Tsiriak Viktoriia11      
Lukács Panka Sára1 1    
Kovács Rebeka0      
Összeg0      

NNKSZE

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

Szloska Krisztián edző: Tudtam, hogy ilyen mérkőzés lesz. Sajnos amíg nem tudunk tempót játszani, nem ütközünk, addig a kézilabda csak álom marad számunkra.

NBII – Remek mérkőzés, fontos győzelem

Felnőtt csapatunk a jó erőkből álló Pick U23 csapatát fogadta.

A mérkőzés elejétől nagy iramban játszott mindkét csapat. Az eleje az ellenfélnek sikerült jobban, de a félidő derekára két-három góllal sikerült elhúzni. Masszív védekezéssel és rutinos támadásokkal sikerült a szünetre négy gólos előnyre szert tenni.

A második játékrészben már öt gól is volt a két csapat között. Több variációt kipróbáltak a csapatok. A mérkőzés utolsó tíz percében felzárkózott a vendég együttes. Takácsot az 55. percben kizárták, ezért szerkezeti átalakítást kellett eszközölni. A végjátékban a kihagyott hétméteres és a ziccerek majdnem megbosszulták magukat. A hazai időkérés után Holló Alex kilenc másodperccel a vége előtt hétméteresből lőtte a győztes gólt.

31 - 30
VÉGEREDMÉNY

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Berkes Gergő2      
Buday Dániel5    54
Holló Alex7    11
Kapás Krisztián0      
Monoki Károly0      
Nyeső Péter0      
Nyikos Tamás0      
Rizinger András0      
Subicz Attila0      
Szöllősi Balázs4 1    
Takács Péter3 31   
Zsigmond Gergely1011    
Összeg0      

OTP Bank – Pick Szeged U23

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

Szloska Krisztián edző: „Tudtuk, hogy nehéz lesz. Az első félidő végig kézben volt és taktikus játékkal sikerült előnyt szerezni. A második félidőben volt minden ami egy mérkőzésben benne lehet. Nagyon fontos találkozót sikerült megnyernünk. Megint ki kell emelnem a csapat küzdését, taktikus játékát. Köszönöm a szurkolók buzdítását, Ők is kellettek ehhez a győzelemhez.”