A szezon utolsó szivacskézis játéknapja

2023. 05. 06-án Tiszaföldváron rendezték az U8-9-es korosztály szezonbeli utolsó játéknapját, ahol minden csapatunk szépen szerepelt.

Kató Fruzsina edző (LU8, Székács KE II.): A kezdeti megilletődöttség után hamar feléledtek a lányok. Minden poszton játszott mindenki és sok gólt szerezve, ügyesen védekezve nagyon jó kedvvel jöttek le a pályáról. A délelőtt folyamán rengeteget mozogtak, játszottak, kellemesen el is fáradtak a csajok. Gratulálok a kunhegyesi Székácsos Lányoknak az egész évben nyújtott teljesítményükhöz.


Guba Attila edző (LU9 Székács KE II.): A lányok nagyon jól, a megbeszélteket maximálisan betartva játszottak.


Nyeső Péter edző (FU8 korosztály): Az utolsó forduló sorsolása úgy alakult, hogy a játéknapon kétszer játszottunk azonos ellenfél ellen. Az első mérkőzésen akadtak hibák, valamint olykor nem tudtunk mit kezdeni az egészpályás letámadással, de ennek ellenére magabiztosan értékesítettük a helyzeteinket. A második mérkőzésre a hibáinkat kijavítottuk, melyet követően könnyű gólokat tudtunk szerezni. Örömmel töltött el, hogy a gyerekek csapatként kezdtek el együttműködni és az egészpályás letámadás alkalmával ügyesen hozták egymást helyzetbe. A védekezésbe sokat fejlődtünk, harciasak voltunk. Ezúton szeretném megköszönni a gyerekeknek az egész éves munkájukat, illetve a Szülőknek a támogató hozzáállásukat.


Nyeső Péter edző (FU9 korosztály): Már az előző fordulókban is látható volt, hogy a gyerekek ebben a korosztályban igen magas színvonalat képviselnek, amelyet a hétvégén ismételten bemutattak és nem hagytak kétséget a mérkőzések kimenetele felől. Támadásban szépen hozták egymást helyzetbe, az oldalirányú passzokból rendszerint helyzetbe tudták hozni egymást, illetve szép cseleket bemutatva gólokat tudtak szerezni. Öröm volt látni, hogy a gyerekek élvezték a mérkőzéseket, passzoltak egymásnak és együtt örültek a góloknak. Bízom benne, hogy ezen az úton megyünk tovább és tartani tudjuk ezt a színvonalat.


Göblyös Tibor edző (LU8 korosztály): A lányok mindkét mérkőzésen nagyon szerettek volna bizonyítani, az öltözői hangulat jó volt. Védekezésünk bátor és harcias volt, jó ütemben léptünk ki az ellenfél játékosaira. A támadások során voltak apróbb technikai hibák, amiket majd javítanunk kell, de ennek ellenére sikerült gólokat lőni! Bravó lányok!


Göblyös Tibor edző (LU9 korosztály Székács KE I): Megfogyva, de így sem találtak legyőzőre a lányok az utolsó fordulóban! Az első mérkőzésen jól védekeztek a lányok, az ellenfélnek kevés mozgásteret adtak és sikerült a támadásokat lendületesen lövéssel befejezni, melyek rendre a kapu hálóját zörgették. A második meccset is csere nélkül játszották le a csajok, védekezésünk jó volt, de itt már érezhető volt a fáradtság és a befejezéseknél a koncentráció hiánya. Ennek ellenére nem volt kérdés, hogy melyik csapat lőtte a több gólt. Gratulálok az egész csapatnak.

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük