NBII – Egyre közelebb a célhoz

Felnőtt csapatunk Kondorosra látogatott azzal a nem titkolt céllal, hogy a bajnokság megnyeréséhez közelebb kerüljön. Ennek szellemében már a bemelegítésnél látszott, hogy a fiúk elszántak.

A mérkőzés elejétől nagyon masszív, kemény védekezéssel a rutinos ellenfél tudtára adták, hogy győzelem nélkül nem távozunk. Támadásainkat inkább a gyors lerohanásokra építettük. A félidő derekán történt kapuscsere után még több remek megoldás született, így öt góllal sikerült vezetni a félidőben. A folytatásban sem változott a mérkőzés összképe. Egyre jobban felőrőltük a hazaiakat, már nyolc gól is volt a különbség. A végjáték sem hozott izgalmakat, így magabiztos sikert arattunk Kondoroson.

30 - 35
VÉGEREDMÉNY

Kondorosi KK

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Berkes Gergő1      
Buday Dániel5    32
Holló Alex11 1  33
Nyeső Péter6      
Nyikos Tamás2 1    
Rizinger András0      
Subicz Attila0      
Szöllősi Balázs0      
Takács Péter7      
Kapás Krisztián0      
Zsigmond Gergely3 1    
Összeg0      

Szloska Krisztián edző: Az újkígyósi mérkőzésből kiindulva sokkal összeszedettebb játékot vártam a srácoktól. Be is bizonyosodott, hogy ha az elejétől koncentrálunk, akkor sokkal gördülékenyebb mérkőzést tudunk játszani. Fontos volt, hogy a két lövő posztot semlegesíteni tudtuk, így gyors gólokkal sikerült megnyugtató előnyt szerezni.
Gratulálok, már csak egy lépés……

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük