Fiú U10 – Tiszaföldvár torna

2024.01.28. napon az U10-es csapatunk részére torna került megrendezésre a Homoki Sportcsarnokban, ahol 4 mérkőzést játszottunk.

Az első mérkőzésen álmosan, nehezen lendültünk játékba, azért is mivel az ellenfél kellemetlen, ”grund” jellegű kézilabdát játszott. A játékrész második felében magunkra találtunk és győzelmet arattunk.

A második mérkőzésen a Pick Szeged csapatával mérkőztünk meg, melynek során a védekezésünk nagyon összeállt, amelyből gyors, könnyű gólokat szereztünk, így nem volt kétség a győzelem felől.

harmadik mérkőzésen a Ceglédi KKSE II. csapta ellen mérkőztünk meg, ahol tovább folytattuk a remek védekezést, és elől is szép, magabiztos támadásokat vezettünk, így ismét győzelemmel hagytuk el a pályát.

A csoportunkat magabiztosan uraltuk, majd ezt követően a döntőt játszhattuk a Ceglédi KKSE első csapata ellen. A mérkőzés hullámzóan kezdődött felváltva estek a találatok. Ezt követően rendeztük a védekezést majd hirtelen 5 góllal elléptünk, amelyet a mérkőzés végéig tartottunk.

Nyeső Péter edző: Jó felfogásban kézilabdáztunk, megérdemelten nyertük meg a tornát. A látottakkal nagyon elégedett voltam, a védekezés nagyon jól működött, támadásban szép egyéni megoldásokat vittek végbe a fiúk. A tornát csapatként nyertük meg, amelynek nagyon örültem.

 

A torna legjobb játékosa Vata Zsombor lett, akinek ezúton is gratulálok!

Vata Zsombor lett a torna legjobb játékosa

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük