Szivacskézilabdás játéknap Tiszaföldváron

2023.04.15-én került megrendezésre a soron következő szivacskézilabdás forduló Tiszaföldváron a Homoki Sportcsarnokban. A mérkőzések közt volt lehetőségünk részt venni a Kezdődobás program feladataiban, játékaiban.

Göblyös Tibor edző: (LU9 Székács KE I.): A lányok ismét bizonyították, hogy nagyszerű csapatot alkotnak, a mérkőzések kimenetele nem volt kérdéses! A korosztályos csapatokat messze túlszárnyalva, magasabb szintet képviseltek a lányok! Ezt a fajta szint különbséget csak is a további rendszeres és kemény edzésmunkával lehet majd megtartani! Csak így tovább lányok!


Göblyös Tibor edző: (LU8 Székács KE I.): Ügyesek voltak a mai játéknapon a lányok, a feladatok végrehajtásánál és a mérkőzéseken egyaránt! Jár a dicséret mindenkinek! Jól ment a védekezés, ügyesen követtük a labda irányát. A támadások során örültem neki, hogy sok gólt sikerült lőni és bátran játszottunk. A csapatjáték is jó irányba halad!


Kató Fruzsina edző: (LU8 Székács KE II.): A lányok már nagyon várták a következő fordulót. Sajnos több beteg gyerek is lett a hétvégére. A meglévő 4 lány ügyesen játszott mindkét mérkőzésen: sok gól lőttek, megfelelő időben passzoltak a jobb helyzetben lévő társaiknak és a kapuban is mindenki bátran beleállt a lövésekbe. A védekezésben kicsit több hiányt látok, bátortalanabbak, de dolgozni fogunk ezen is.

Gratulálok a csajoknak!


Bencsik Zoltán edző (LU9 Székács KE II.): A lányok teljesítményével nagyon meg vagyok elégedve nagyon ügyesen játszottak. A mérkőzés előtt megbeszélt dolgokat támadásban és védekezésben is jól alkalmazták ügyesen cseleztek és jól helyezkedtek védekezés közben. Gratulálok a lányoknak! Hajrá Székács!


Nyeső Péter edző (FU8 Székács KE): Mindkét mérkőzésen ügyesen teljesítettek a gyerekek és egyre bátrabban játszottak, amely  támadásban és védekezésben is érezhető volt. A legelső fordulóhoz képest sokat fejlődtünk, mind technikában, mind pedig csapategységben, amelynek nagyon örülök. Bízom benne, hogy ezen az úton tudunk együtt tovább dolgozni és a jövőben is szép sikereket fogunk elérni.


Nyeső Péter edző (FU9 Székács KE): Mindkét mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, mind támadásban, mind pedig védekezésben. Külön öröm, hogy a gyerekek egyre kevesebb technikai hibát vétenek a mérkőzések alatt, valamint védekezésben is betartották amit kértem tőlük. Támadásban bátrabbnak kell lennünk és gólratörően kell játszanunk. Nagyon elégedett vagyok a gyerekekkel, hétről-hétre lelkiismeretesen dolgoznak és szépen fejlődnek, amely a jövőre nézve bíztató.

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük