Leány U10 – Kisiskolás bajnoki forduló Békéscsabán

Az LU10–es korosztályos csapataink 2023.04.01-én Békéscsabán folytatták a kisiskolás bajnokságot, ahol mindhárom csapatunk újabb 2-2 mérkőzést játszott le.

Göblyös Tibor és Guba Attila edzők: Mindenki várta már a soron következő fordulót, mivel újabb csapatokkal mérkőzhettünk meg. Csapataink az erős Békés vármegyei csapatok ellen is bátran játszottak. A kemény és határozott védekezésünkkel sikerült meglepni az ellenfeleket és ismételten sok gólt lőttek a lányok. A mérkőzéseken jó egyéni teljesítményeket láthattunk és már kezdünk csapatként összedolgozni! Ha ilyen lendülettel vesszük az akadályokat és ezzel az elszántsággal dolgoznak tovább a lányok akkor eredményes jövő előtt állunk!

 

 

Kató Fruzsina edző: Nagy kedvvel indultak el a lányok a hosszú útra, viszont ahogy közeledünk a helyszín felé egyre jobban izgultak, mely az első mérkőzésünkre rá is nyomta a bélyegét. Idő kellett, mire „megérkeztek” a lányok a meccsbe. Támadásban egyre több betörést, kapura lövést láttam. A védekezésben pedig az összezárás, egymás segítése nagyon jól működött. Az átlövésekre való kilépést kell még megerősítenünk. Gratulálok a lányoknak!

 

 

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük