U8-U9 – Szivacskézilabdás játéknap

2023. 03. 11-én Tiszaföldváron rendezték az U8-9-es játéknapot, ahol délelőtt az U8-as fiú és lány korosztályok, délután az U9-es fiú és lány korosztályok mérhették össze tudásukat szivacskézilabdában.

A tiszaföldvári Homoki sportcsarnok zsúfolásig megtelt a szivacskézilabdás gyerekekkel és szurkoló szülőkkel, ahol egyesületünk 6 csapattal vett részt. A mérkőzések között a gyerekek minden állomást végig csináltak a Magyar Kézilabda Szövetség Játékprogram sorozatában, ahol labdás képesség- és koordinációfejlesztő feladatokat hajthattak végre.

Kató Fruzsina edző (LU8, Székács KE II.): Az első meccsen egy ügyes ellenfél ellen nagyon bátortalanok voltak a lányok. Ez köszönhető volt annak is, hogy életük első meccsét játszották. A második mérkőzésén már magukra találtak a gyerekek, szinte mindenki megpróbált kapura lőni és többen gólt is szereztek. Rengeteg élménnyel és tapasztalattal ültek fel a buszra, melyet nem csak a két meccsen szereztek a játékosaim, hanem a kezdődobás program feladatai segítségével is. Gratulálok a lányoknak.


 

Guba Attila edző (LU9 Székács KE II.): Az U9-es lány csapatom is megkezdte a szezont. A csapat nagy részének ez volt az első mérkőzése. A megbeszélteket betartották a lányok. Nagyon élvezték a játékot.


Nyeső Péter edző (FU8 és FU9 Székács KE) –

FU8 korosztály: Mindkét mérkőzés alkalmával ügyesek voltak a gyerekek. Az edzéseken gyakoroltakat ügyesen hasznosították és ebből eredményesek voltak többször is. Kezdetben megilletődöttek voltak, hiszen csak az első kézilabda mérkőzésük volt, de azt gondolom, hogy ezt hamar levetkőzték és élvezték a játékot.


FU9 korosztály: A lejátszott mérkőzéseken szépen teljesítettek a fiúk, mind védekezésben, mind támadásban is maximálisan végrehajtották azt amit kértem tőlük. A befejezéseknél picit jobban kell koncentrálnunk, hogy a helyzeteinket gólra váltsuk.


Göblyös Tibor edző (LU8 és LU9 Székács KE I.) –

LU8 korosztály: A lányok első hivatalos mérkőzésüket játszották és ilyenkor láthatjuk, hogy hol is tartunk valójában a felkészülésben. A csapat tagjai egytől egyig nagyon jó képességekkel rendelkeznek és nagy örömmel láthattuk, hogy szépen fejlődnek. A támadásaink során sok gólt sikerült lőni és a védekezésben is jól teljesítettünk, sok labdát szereztünk. Természetesen, hosszú még az út, hiszen még most kezdtünk, de az irány jó csak így tovább!

 


LU9 korosztály: Őszintén szólva nagyképűség nélkül ki merem jelenteni, hogy a mezőny egyik legjobb csapatát irányíthatom, ebben a korosztályban. A csapat tagjai hétről hétre kiemelkedően teljesítenek az edzéseken, ami meg is látszódott a mérkőzéseken! Az első mérkőzést kapott gól nélkül sikerült végig játszani, emellett sok labdát szereztünk és a támadásainkat rendre góllal fejeztünk be. A második mérkőzésen csökkent a koncentráció, ami apróbb védekezési hibákban és középre tartó lövésekben nyilvánult meg, de így is sikerült a mi akaratunkat érvényesíteni.

 

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük