Leány U11 – Judoria és Abony volt az ellenfél

Az LU11-es kisiskolás bajnokság V. fordulóját Szászberekben rendezték meg, ahol a kecskeméti Judoria és az Abonyi KC csapatával mérkőztünk meg.


Göblyös Tibor edző: A nagy létszámú játékoskeret ellenére 9 lánnyal érkeztem az V. fordulóra, még mindig sokan betegek! A Judoria ellen álmosan kezdett a csapat, de az első félidő végére sikerült feljavítani a teljesítményünket és egy jó meccset játszani. Küzdeni tudásból 5-ös a lányoknak, csapatként küzdöttek a gólok is eloszlottak a csapaton belül!

 

Az Abony KC elleni mérkőzés úgy kezdődött, hogy az egyetlen klasszikus átlövőnk Elina lesérült, így már csak 1 et tudtam cserélni! Átlövő nélkül próbálkoztunk betörésekkel, de az erősebb testalkatú abonyi lànyokkal nem tudtunk mit kezdeni, így végig alárendelt szerepet játszottunk a mérkőzésen és el is fáradtunk a végére. Ennek ellenére sikerült gólokat lőni! El kell ismerni, hogy egy jobb csapattal játszottunk, de az őszi összecsapáshoz képest még tartalékosan is sokat sikerült javulnunk. Attól függetlenül, hogy nincs eredmény számítás ebben a korosztályban a lányok nyilván csalódásként élték meg a második mérkőzést, de mondtam, hogy nincs szégyellni valónk, fel a fejjel egy jobb csapattól nem szégyen kikapni!

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük