NBII – Remek mérkőzés, fontos győzelem

Felnőtt csapatunk a jó erőkből álló Pick U23 csapatát fogadta.

A mérkőzés elejétől nagy iramban játszott mindkét csapat. Az eleje az ellenfélnek sikerült jobban, de a félidő derekára két-három góllal sikerült elhúzni. Masszív védekezéssel és rutinos támadásokkal sikerült a szünetre négy gólos előnyre szert tenni.

A második játékrészben már öt gól is volt a két csapat között. Több variációt kipróbáltak a csapatok. A mérkőzés utolsó tíz percében felzárkózott a vendég együttes. Takácsot az 55. percben kizárták, ezért szerkezeti átalakítást kellett eszközölni. A végjátékban a kihagyott hétméteres és a ziccerek majdnem megbosszulták magukat. A hazai időkérés után Holló Alex kilenc másodperccel a vége előtt hétméteresből lőtte a győztes gólt.

31 - 30
VÉGEREDMÉNY

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Berkes Gergő2      
Buday Dániel5    54
Holló Alex7    11
Kapás Krisztián0      
Monoki Károly0      
Nyeső Péter0      
Nyikos Tamás0      
Rizinger András0      
Subicz Attila0      
Szöllősi Balázs4 1    
Takács Péter3 31   
Zsigmond Gergely1011    
Összeg0      

OTP Bank – Pick Szeged U23

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

Szloska Krisztián edző: „Tudtuk, hogy nehéz lesz. Az első félidő végig kézben volt és taktikus játékkal sikerült előnyt szerezni. A második félidőben volt minden ami egy mérkőzésben benne lehet. Nagyon fontos találkozót sikerült megnyernünk. Megint ki kell emelnem a csapat küzdését, taktikus játékát. Köszönöm a szurkolók buzdítását, Ők is kellettek ehhez a győzelemhez.”

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük