U10 – Folytatódtak az U10-es csapatok küzdelmei

2022. 04. 23-án a lányok Abonyban a fiúk Cegléden vettek részt az U10 korosztály kisiskolás bajnokságában.

Kató Fruzsina és Guba Attila edzők: Egy játékos, egy csapat életében legfontosabbak a mérkőzések. A lányok meccsen tudnak a legtöbbet fejlődni. Ez a fejlődés a 3. fordulóban is meglátszott. Egyre több jó megoldást látunk a pályán támadásban és védekezésben is. Lelkesen dolgozunk tovább, várjuk az idény utolsó fordulóját.


Göblyös Tibor: Két jó mérkőzést játszottunk a jól felkészített Dabasi és a Tiszaföldvári lány csapattokkal. A védekezésünk sokat fejlődött az előző fordulókhoz képest, nagyon sok labdát sikerült szereznünk a jó ütemű kilépések során, amiből sikerült könnyű gólokat lőni. A felállt fal elleni támadásainkat főként középen erőltettük, a szélső játékosainkat nem tudtuk kellően kihasználni, de itt még szokják a lányok a nagypálya adta lehetőségeket, mivel a csapat nagy része az U9-es mérkőzéseken 3 a 3 ellen játszik, itt pedig már 5 az 5 elleni játék van mezőnyben. Ügyesek voltak mindkét meccsen a lányok csak így tovább!


Zsigmond Gergely és Nyeső Péter edzők: A hétvégén két mérkőzést játszottunk a Cegléd és a Tiszaföldvár csapata ellen. A mérkőzések jó hangulatúak és jó tempójúak voltak. A két meccsen két különböző felállást is kipróbáltunk, amely mindkét esetben sikeresnek bizonyult, ezáltal a legtöbb gyermek sikerélménnyel térhetett haza a fordulóról. A mérkőzések megmutatták azt, hogy miben kell még fejlődnünk, mit kell gyakorolnunk az edzéseken. Külön öröm, hogy a gyerekek rendszerint motiváltan várják a mérkőzéseket hétről-hétre.


 

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük