U9 – Szivacskézilabda játéknap

2022. 04. 09-én Tiszaföldváron rendezték az U9-es játéknapot, délelőtt a fiúk, délután pedig a lányok mérhették össze tudásukat szivacskézilabdában. A mérkőzések között a gyerekeknek lehetőségük volt kipróbálni a Magyar Kézilabda Szövetség Játékprogram sorozatát, ahol képesség és koordinációfejlesztő játékokat játszhattak.

Bencsik Zoltán edző: „A kezdeti megilletődés után sikerült feloldódni a gyerkőcöknek és a második mérkőzésen már ügyesen és pontosan játszottak. A mérkőzések megmutatták, hogy melyek azok a területek amikre edzéseken több energiát kell fordítsunk. Nagyon élvezték a mérkőzések közti szünetben a játékprogramban szerepelő játékokat. Gratulálok a csapatoknak! Hajrá Székács!”


Kató Fruzsina edző: „Napokkal a tiszaföldvári forduló előtt már nagyon várták a gyerekek, hogy tétmeccsen játszhassanak. Ez tükröződött is szombaton. Nagy örömömre, próbálkoztak az edzésen tanultakat a mérkőzésen is alkalmazni mind támadásban, mind védekezésben. Sikernek élem meg, hogy egyre több játékosom tud gólt dobni, viszont a védekezésben több lánynál van megoldásra váró feladat. Lelkesen folytatjuk tovább a munkát! Gratulálok a hétvégén elért eredményekhez!”


Göblyös Tibor edző: „A sorsolás úgy hozta, hogy a fiú csapataim egymás ellen kezdtek, ahol a II. csapat kezdett bátrabban, de a második játékrészre sikerült egy kiegyenlített csatát vívni. Ezt követően a fiúk mind a két mérkőzésen nagyon jól teljesítettek és láthatóan védekezésben és támadásban is felülmúltuk az ellenfeleket!

A lányoknál a II. csapat kezdett 2 mérkőzéssel. Az első mérkőzésen megilletődve kezdtek a lányok látva a földvári erősebb testalkatú lányokat, de ennek ellenére sikerült felzárkózni és egy jó meccset játszani. A második mérkőzésen már felszabadultan egy agresszív védekezéssel sikerült sok labdát szerezni és ebből gólokat lőni! Az I. csapat már nagyon várta, hogy pályára lépjen és ennek megfelelően az első pillanattól kezdve egy lendületes játékkal sikerült sok gólt lőni és a kiváló védekezésnek köszönhetően hamar elbizonytalanították az ellenfelet! A 2. mérkőzést kicsit fáradtan kezdték a lányok, de hamar belelendültek a meccsbe és itt is sikerült a mi akaratunkat érvényesíteni. Összességében elégedett voltam a gyerekek teljesítményével, nagyot küzdöttek!”

 

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük