NBII – Fontos győzelem Szegeden

Több hiányzó játékos nélkül látogattunk el az előző fordulóban Mezőtúron győzedelmeskedő Pick Szeged U23 csapatához.

Már az elején látszott, hogy az ellenfél nem fogja könnyen adni magát, viszont gyors találatokkal három góllal sikerült elhúzni. Utána fej-fej mellett haladtak a csapatok. A kapuban Varga Pinyesz remekelt, támadásban pedig megfontoltan játszottunk, így megőriztük a három gólos előnyt a szünetre.

Fordulás után 16:12-re vezettünk, de több pontatlanság miatt, valamint a fáradtság is közrejátszott abban, hogy az ellenfélnek sikerült felzárkózni. Sajnos a második játékrész közepén Zsigmond Gergő piros lapot kapott, így a hadrafogható játékosok száma csökkent. Némi zavar miatt a hazaiaknak sikerült átvenni a vezetést. Ebben a periódusban két hétméterest is kihagytunk. Az utolsó öt percben viszont összeszedték magukat a srácok és egy 4:0-ás hajrával a mérkőzés végén újabb győzelemnek örülhettek.

22 - 24
VÉGEREDMÉNY

OTP Bank – Pick Szeged U23

GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
0000000

Székács KE

Játékos GÓL sárga 2 perc kizárás kizárás + 7 m 7 m gól
Berkes Gergő7    53
Csanádi Valter4      
Dócs Árpád2      
Holló Alex4    1 
Nyikos Tamás0      
Pásztor Gergő0      
Rizinger András0      
Sütő Olivér Döme0      
Szöllősi Balázs2 1    
Varga István0      
Zsigmond Gergely5111   
Összeg0      

Szloska Krisztián edző: „Tudtuk, hogy nehéz lesz. A mérkőzésen Varga Pinyesz végig remekül védett, így a védekezésünk feszes volt a jó erőkből álló fiatalok ellen. A második játékrészben taktikusan, okosan kézilabdáztunk. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez.”

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük