Leány U12 – Jászberénybe utaztunk

Az U12-es lány csapatunk 2024.03.03-án az előző fordulóhoz hasonlóan Jászberénybe utazott a bajnokság következő fordulójára, ahol a Ceglédi Kék Cápák és a Sütő Kézisuli Karcag csapatával mérkőztek meg.


Az első mérkőzésen álmosan kezdett a csapat a Ceglédi Kék Cápák ellen és gyorsan 6:2 előnyre tett szert az ellenfél. Ezt követően a védekezésünk összeállt, kapusaink jól védtek. A támadások szervezése során sok helyzetet dolgoztak ki a lányok, de az ellenfél kiváló kapusának nem tudtunk túljárni az eszén, így az első mérkőzésen vereséget szenvedtünk. A második mérkőzésen karcagi csapat ellen jól kezdtük a meccset a jó védekezésünknek köszönhetően. Helyzetkihasználásunk feljavult, így végig vezetve magabiztos győzelmet arattunk.

Eredmények:

Ceglédi Kék Cápák- Székács KE 13-9

Székács KE – Sütő Kézisuli Karcag 23-8

Göblyös Tibor edző: A lányok ismét nagyot küzdöttek, jó volt a védekezésünk, kapusaink jól teljesítettek, de a helyzetkihasználás tekintetében még van hova fejlődni. 5 hétméterest és 10 feletti 100%-os ziccert hibáztunk, melyekre a jövőben jobban oda kell koncentrálni. Ha ezeken sikerül javítani, akkor a kiélezett meccseinket is tudjuk, majd győzelemmel zárni.

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük