U9 – Szivacskézilabda forduló

2022. 05. 21-én Tiszaföldváron rendezték az U9-es játéknap következő fordulóját délelőtt a fiúk délután pedig a lányok mérhették össze tudásukat szivacskézilabdában. A mérkőzések között a
gyerekek minden állomást végig csináltak a Magyar Kézilabda Szövetség Játékprogram sorozatában, ahol képesség és koordinációfejlesztő játékokkal játszhattak.

 

Göblyös Tibor edző: Az utolsó fordulóra is két fiú és két lány csapattal érkeztem. A csapataim teljesítményével elégedett voltam a játéknapon és ahogy játszuk a mérkőzéseket egyre nagyobb önbizalommal játszunk. Örülök neki, hogy a gyerekek kevés technikai hibát vétettek és majdnem mindenkinek sikerült gólt lőni. Védekezésünk és a támadásépítésünk is szépen fejlődik. Köszönöm a szülők szurkolását és az elismerő tapsvihart a mérkőzés végén, amit NB-s felnőttcsapatok is megirigyelnének, büszkék lehetünk a gyerekek teljesítményére.


Kató Fruzsina edző: Jobban nem is alakulhatott volna számunkra az utolsó forduló. 8, egész évben keményen dolgozó lánnyal érkeztem meg Tiszaföldvárra, ahonnan 8, kimondottan ügyes lánnyal indultam haza. Nagyon sokat fejlődtek az elmúlt 9 és fél hónapban. A mérkőzések alatt megfogadták a tanácsaimat, alkalmazták az edzésen tanultakat, bátrak és magabiztosak voltak. Mindkét meccsen sok gólt lőttek, támadásban egyre jobb pozíciót vettek fel. Védekezésben, a kezdeti megilletődés után keményen ütköztek az ellenfél játékosaival. Szinte majdnem minden lány jelentkezett, hogy kapuba szeretne állni. Ők lehetőséget is kaptak és nagy örömömre egyre többször beleálltak a labdákba.
Nagyon büszke vagyok a lányokra! A következő pár hét edzésein a levezetésen lesz a hangsúly. Jövőre újult erővel folytatjuk a közös munkát!


Guba Attila edző: A lányokon is jól látszik az edzéseken elvégzett munka. Pontosabban, ügyesebben játszanak. A nap végére mindenki kellemesen elfáradt.


Bencsik Zoltán edző: Mindkét mérkőzésen nagyon ügyesen játszottak a srácok. Az edzéseken gyakorolt dolgokat sikeresen tudták alkalmazni mérkőzések során. Nagyon élvezték a mérkőzések közti szünetben a játékprogramban szerepelő játékokat.
Gratulálok a csapatoknak! Hajrá Székács!


 

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük