Leány U11 – Békéscsabán folytattuk

2024.03.23-án U11-es lánycsapataink Békéscsabán folytatták az országos gyermekbajnokságot!

Zengő Alföld Orosháza KC- Székács KE I. 

Csorvási SK- Székács KE I. 

A Székács KE I. csapata Orosházával kezdett, ahol a kezdeti megilletődöttség és elkapkodott lövések után a kemény és jó védekezésünk megalapozta a mérkőzés alakulását. A támadásokat is sikerült rendre góllal befejezni, így a végére szépen alakult a mérkőzés kimenetele, még úgy is, hogy az eredményt nem számolták. A Csorvás elleni meccset ott folytatták a lányok, ahol az elsőt abbahagyták nagy mezőnyfölényben játszottuk végig és sok szép megoldást láthattunk.

Göblyös Tibor (Székács KE I.): Elégedett voltam a lányok teljesítményével. A labda szépen ment kézről kézre. Sikerült nagy iramot diktálni a meccseken és örültem, hogy visszaláthattam az edzésen gyakorolt cseleket, mozgásokat.


Békéscsabai NKSE – Székács KE II.

Csorvási SK-Székács KE II. 

A Székács KE II. csapata a hazai Békéscsabával kezdett, ahol két azonos erőkből álló csapatok küzdelmét láthattuk, a gólok felváltva születtek, így végig kiegyenlített volt a mérkőzés. A második meccsen a frissebb erőkből álló Csorvással játszottunk, ahol már látszódott a fáradtság a lányokon, a távoli zónákból nem jöttek be a lövéseink, több technikai hibát vétettünk.

Kató Fruzsina-Göblyös Tibor (Székács KE II.) Bár tudjuk, hogy nem lehet minden mérkőzésen 100%-ot teljesíteni, de a mai napon volt egy kis hiányérzetünk főleg a támadójátèkot illetően. Többször állva várták a labdát az átlövőink, nem volt lendület a lövések előkészítésében, így a belső posztokon játszó játékosok meghatározó teljesítménye elmaradt. Pozitív volt a két kapus jó teljesítménye, valamint Mira és Lorin bátor, lelkes és fegyelmezett játéka.

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük